Wat doen wij zoal?

Vakwerk zoals u dat gewend bent

Wij leveren ouderwets degelijk vakwerk. Of het nu gaat over onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk of het restaureren van monumentale panden, bij ons bent u aan het juiste adres. Op basis van een persoonlijk gesprek en een inspectie van uw pand ontvangt u een duidelijke offerte zonder verborgen kosten. Wij maken uitsluitend gebruik van de allerbeste verfsystemen en materialen. Na twee jaar komen wij de staat van het schilderwerk controleren.

De juiste voorbereiding

Wij maken voor u een onderhoudsrapport waarin wij u duidelijkheid geven over de schildertechnische situatie waarin uw huis zich bevindt en wat er wat ons betreft op dit gebied prioriteit heeft. Samen met u maken wij een plan van aanpak waarin de volgende punten aan de orde komen. Wat zijn de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden? Wat zijn uw eigen wensen m.b.t het schilderen van uw huis? Voor welke verfsoorten en welke kleuren kiest u? Wat te doen bij onvoorziene gebreken nadat er een begroting/offerte is gemaakt? Een planning om met het schilderwerk te kunnen beginnen.

Martinus Schildewerken maakt gebruik van de allerbeste verfsoorten. Heeft u wensen op dit gebied dan staan wij daar als vanzelfsprekend voor open.

Wij voorzien u graag van buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, wandafwerking, airlessverfspuiten, scanbehang, stucadoorswerk, waterschadeherstel, houtrotreparatie en nog veel meer!

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag een gratis offerte aan!